Dobrý den, jsem Patrik Wolf

Dobrý den, jsem Patrik Wolf

Jako profesionální DJ se na hudební scéně pohybuji už od roku 2000. Řídím se heslem – náš zákazník, náš pán. Hudební playlist vám připravím na klíč. Obstarám nejen zábavu na vaši událost,
ale také nadstandardní systém ozvučení.

Požadavky a představy klientů jsou pro mě již 20 let důležitým bodem mé práce. S tím jsou spojené služby, které dokáži vždy maximálně přizpůsobit situaci, ať už zvučím nebo moderuji.

Jsem přímo zaměřen na svatební dění a tím je nazvučení těch nejdůležitějších okamžiků jako je obřad, svatební hostina, krájení svatebního dortu nebo novomanželský tanec. Zaměřuji se i na konkrétní zábavu pro svatební hosty v podobě svatebních her a zvyklostí. Nechávám si záležet na každém detailu, aby Váš nejdůležitější den byl pro Vás a Vaše hosty opravdový zážitek.

Hudební kulisu doplňuji mluveným slovem se zkušeností rádiového moderátora napříč celým dnem. Ke své práci využívám vysoce kvalitní technické vybavení, a to jak zvukovou tak i světelnou aparaturu. Na kvalitě reprodukované hudby mi hodně záleží, protože dotváří celkový dojem mých služeb.

Co se týče hudby, jsem založen komerčním směrem zahraniční a české hudební scény z dob minulých až po současné populární hity.

Součástí služby je také osobní schůzka k projednání všech detailů a také případné obhlídka místa konání Vaší akce, a to po celé ČR. Těším se na naši vzájemnou spolupráci. K dispozici jsem kdykoliv na mých kontaktech.

Mobil: 775 682 916 | Email: info@patrikwolf.cz





Profesionální software s platnou licencí je nedílnou součástí mé práce.





Nahrávky v té nejvyšší kvalitě formátů FLAC nebo Hi-RES kupuji výhradně přes známého českého dodavatele.

ABY NASKOČILA HUSÍ KŮŽE
Hudba se stále rozvíjí a každá éra přináší jiné tóny. Jsou ale věci, které se nemění. Takový Pachelbel nebo Bach, v baroku způsobili svými díly revoluci v hudbě a já je hraju dodnes. Čím to je? Dokázali skládat kompozice pro specifické nástroje jako klavír, housle nebo basu. Stejně to dnes dělají The Piano Guys či Daniel Jang, a proto patří při obřadech mezi nejhranější. Jdou ve šlépějích legendárních skladatelů minulých staletí, používají stejné “fígle” a jejich skladby, stejně jako ty klasické, chytají snoubence za srdce a svatebčanům přivodí husí kůži.

JAK NAJÍT TU PRAVOU SKLADBU
Většina snoubenců si ráda nechá poradit. Cit pro výběr hudby se proto stal středobodem mé práce. S párem nejdřív rozebereme celý obřad. Až potom přichází na řadu samotná hudba a všechno, co s ní souvisí. Když jdete uličkou, musí být vše dokonalé. Čím emotivnější, tím lepší. Z mé zkušenosti se budoucí novomanželé sami jen těžko orientují, z čeho vybírat. Proto se jim snažím ukázat možnosti a pomáhám najít směr. Ze schůzky si snoubenci odnáší seznam návrhů. Najdou tam různé žánry, klasiku i nejnovější trendy a alternativy, které nejsou tak oblíbené a přitom při obřadu zní dokonale.

OBŘADNÍ HITPARÁDA
Letos patří pomyslné první místo skladbě Perfect, kterou složil Ed Sheeran.Poslední čtyři sezóny kralovala obřadním hitparádám zpěvačka Christina Perri. Její skladba A Thousand Years byla ale letos čím dál častěji slyšet v akustické verzi od The Piano Guys. Oblíbený byl také Daniel Jang se svou houslovou předělávkou skladby River Flows in you.Mandelsohnův svatební pochod je nesmrtelný. Uvidíme, kolik hudebních překvapení zažijeme v příští sezóně. Skladby, které bodovaly letos, ale jistojistě neutichnou ani příští rok.

SE ZPĚVEM, NEBO BEZ NĚJ?
Pro mě osobně má rozstřel jasného vítěze. Pouze instrumentální hudba bez vokálů nebo zpěvu dokáže vykreslit atmosféru, která k obřadu patří. Je to nejdůležitější část svatebního dne a na skladby se zpěvem bude ještě dost času. Konečné slovo ale mají vždy snoubenci. I když v praxi se setkávám s poměrem přibližně 70:30 pro instrumentální skladby.

PROTI GUSTU…
Obřad není jediným momentem, kdy zní hudba. Jsou to bezprostřední okamžiky po gratulacích, kdy svatebčané stojí ve špalíru, oběd u svatební tabule nebo první novomanželský tanec. Tam všude je hudba klíčová. Velmi dobře si u svatební tabule vede romantický klavír Jiřího Maláska nebo skupina Scott Bradlee & Postmodern Jukebox. Večerní program se od obřadu liší. Ale liší se svatební večery i mezi sebou navzájem. Zažil jsem klidné romantické oslavy, kde byl největším výstřelkem Elton John, jindy se večírek podobal koncertu Iron Maiden.

JAK MÍT VŠECHNO „ŤIP-ŤOP“
Důležité je vědět, jaký druh obřadu zvučíte, a nikdy není od věci si průběh potvrdit s oddávajícím před obřadem. Jednotlivé skladby mají zaznít jen při stěžejních momentech obřadu. Při příchodu ženicha a poté, když jde uličkou nevěsta. Jakmile se slova ujímá oddávající, hudba přestává hrát úplně. Znovu se rozeznívá ve chvíli, kdy oddávající vyzve novomanžele, aby si na důkaz lásky nasadili prstýnky a dali si první novomanželské políbení. To trvá až do podpisu obou svědků. Pokračuje se skladbami pro gratulace oddávajících a následně hostů. Církevní svatby se trochu liší. Důležité je myslet také na délku skladeb a dát si pozor, aby byla hudba v co nejlepší zvukové kvalitě.